mgp.dk
Her bygger HusCompagniet

Vi havde fået at vide at HusCompagniet ville sende en mand ud for at foretage opmåling af grunden og i den forbindelse var der pludselig et fint lille skilt på grunden:

Sjovt som et lille skilt kan få det hele til at virke endnu mere virkeligt :)

 

 

Se mere...

Skelpæle - hvor er de?

Vi havde på mange af vores ture på grunden kigget efter skelpæle, og da de absolut ikke var synlige, kontaktede vi Køge kommune. De sagde, at de godt kunne komme ud og markere skelpælene, men hvis de fandtes, så ville vi selv komme til at betale for deres arbejde. Så vi tog tegningerne med over på grunden sammen med en spade og en tommestok og så gik skattejagten igang. Ud mod vejen kunne vi ret hurtigt finde nogle skelpæle, men på selve grunden var det straks værre. 

 Efter lang tid søgen og mange spadestik senere, lykkedes det os at finde alle pæle undtagen et enkelt - og da det var en pæl der var placeret ud mod vejen, vurderede vi at det nok ikke var det vigtigeste at finde, så skattejagten var slut og vi var glade for at vi havde fundet dem vi havde.

Se mere...

Underskrevet kontrakt!!!

Så kom dagen hvor vi fik underskrevet enterprisekontrakten med HusCompagniet, så nu er der ingen vej tilbage - vi kan 'bare' se fremad mod 26 april 2017, hvor der forhåbentlig står et sprit nyt lækkert hus.

Se mere...

Revideret skitse

01 september 2016 - tilføj kommentar

Revideret skitse

Så fik vi tilsendt en revideret plantegning, og nu begynder det at ligne noget. Badeværelset er placeret mellem to af børneværelserne og køkkenet har fået de rigtige dimensioner.


/../../content/uploads/7815e3e8-fc2e-40cd-bcd2-c3730a0a584a.png

Se mere...


Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook

Log ind

Log ind med Facebook

Skriv som gæst