mgp.dk

Vi nåede lige at sende en reminder til vores byggerådgiver fra HusCompagniet, inden der tikkede et tilbud ind i mail-bakken - et tilbud hvor vores drømmehus, et knækhus på 192 kvm var beskrevet i detaljer. Der var ingen tegning med, men idet han havde taget udgangspunkt i den plantegning som vi havde haft med til mødet fire dage inden, havde det ikke den store betydning. 

Herunder er vores version af et drømmehus:

/../../content/uploads/0ef02678-d9d8-4b4a-a088-6876d4a4444c.png

Vi fik et tilbud der matchede vores budget, så udover et meget positivt indtryk af vores møde, var vi stadig meget positive efter modtagelsen af tilbud. Nu skulle vi igang med at gennemlæse tilbuddet og se om vi ville gå videre med det eller undersøge markedet yderligere.

Se mere...

Allerede samme dag som vi havde holdt møde med Lasse Larsen Byg, fik vi tilsendt et tilbud på hvad der kunne blive vores drømmehus. Prismæssigt var det noget over vores budget, og da det samtidigt var et tilbud på et vinkelhus, og ikke det knækhus vi selv havde tegnet, valgte vi at afvente resultatet af vores møde med HusCompagniet og se hvad de var kommet frem til.

Vi fik tilsendt nedenstående plantegning, der viser et vinkel hus på 189 kvm. Multirummet ville senere blive ændret til et værelse, så vi ville få de tre børneværelser samt et kontor som var vores krav.

/../../content/uploads/70c175a6-1206-4db8-82ae-4e65ddcaa90d.png

Se mere...

Møde med Lasse Larsen Byg

Mandag d. 25 juli 2016 kom Lasse Larsen Bygs sælger et smut forbi Bjæverskov - med sig havde han tegningerne af et kampagnehus, som ville kunne opfylde vores krav til et nyt hus.

Vi havde en super samtale og nåede frem til nogle ændringer i forbindelse med den plantegning han havde taget med og ændrede huset fra de oprindelige  181 kvm til 189 kvm, hvilket gav en større stue, hvor der kunne være plads til vores store spisebord, hvor der er plads til 20 siddende gæster.

Vi tog desuden et smut forbi vores kommende grund, så han kunne se hvor på grunden det ville passe bedst at placere huset.

Da han var gået sad vi tilbage med tanken om at dem ville vi meget gerne have til at bygge vores kommende hus, men nu måtte vi jo lige se tiden an, og se hvad det kommende møde med HusCompagniet ville udmønte sig i, samt eventuelt møde med andre byggefirmaer.

 

Se mere...

Møde med HusCompagniet

25 juni 2016 havde vi aftalt et møde hos HusCompagniet i Ringsted.  Vi havde inden mødet sendt vores bud på det drømmehus som vi helst ville have bygget og det var med udgangspunkt i det, at vores snak med HusCompagniets sælger. Han mente at vi var meget godt klædt på og at det var meget grundige overvejelser vi allerede på dette tidlige tidspunkt havde gjort os. Vi blev introduceret for en del af de materialer, som HusCompagniet råder til at man bruger, så vi så på mursten, vinduer, døre, gulve, væghægte toiletter, brusenicher, central-støvsuger, vindueskarme og lign. Det gav et ret godt indblik i, hvilken stil som et hus fra HusCompagniet ville få, så det var en fin afrunding af et positivt møde.

Se mere...


Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook

Log ind

Log ind med Facebook

Skriv som gæst