mgp.dk

20 juni skrev vi til Boligmægleren i Bjæverskov for at få dem til at udarbejde købsaftale på grunden, vi fik desuden fat i en advokat, som skulle bruges til dels at læse købsaftale igennem og som senere skal bruges til udarbejdelse af endeligt skøde.

Vi fik hurtigt en købsaftale tilsendt og 24 juni havde vi underskrevet og sendt aftalen til mægler, som så ville sende den videre til Køge kommune.

I forbindelse med køb af grund var der dog visse komplikationer, idet vi skulle afvente dels møde i økonomi-udvalget - 9. august 2016, samt i byrådet 23 august 2016, før vi vidste om vi fik lov til at købe grunden. Normalt ville denne proces foregå en del hurtigere, men pga. sommerferien, skulle vi vente til slutningen af august med at få besked.

Se mere...

Da vi var kommet os over choket om at vi faktisk kunne finde på at købe grund i Bjæverskov, og efter at vi havde fået gennemlæst alle de kataloger vi havde fået tilsendt, samt været på besøg i diverse udstillingshuse, så gik vi igang med at skrive ønsker ned til et nyt hus, samt at prøvetegne diverse forskellige typer huse, der alle ville kunne varetage vores behov.

Vi blev hurtigt enige om, at vi havde brug for tre børneværelser, et kontor, en forældreafdeling som var adskilt fra børnene, et meget åbent køkken / alrum i forbindelse med stuen, samt et bryggers. Hvis det var muligt ville vi gerne have en køkken-ø og et depot der lå tæt på køkkenet. Et walk-in closet ville da også være rart.

Vi var meget enige om at indgangen til bryggerset skylle være meget adskilt fra hovedindgangen, da vi alt for tit har set bryggers-døren blive brugt som primær indgang, da folk ikke kan se forskel på hvilken der 'bør' bruges...

Vi var også meget sikre på at det ekstra toilet / bad, der ville være i forbindelse med forældreafdelingen, skulle kunne tilgåes uden at gæster skulle igennem soveværelset.

Loft til kip / skråloft i stue og køkken / alrum var også meget høj prioriteret - og efter besøg i et væld af udstillingshuse, fandt vi også meget hurtigt ud af at det skulle være med lyd-lofter, da der ellers ville blive alt for megen larm.

Se mere...


Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook

Log ind

Log ind med Facebook

Skriv som gæst