mgp.dk
Revideret skitse

01 september 2016 - tilføj kommentar

Revideret skitse

Så fik vi tilsendt en revideret plantegning, og nu begynder det at ligne noget. Badeværelset er placeret mellem to af børneværelserne og køkkenet har fået de rigtige dimensioner.


/../../content/uploads/7815e3e8-fc2e-40cd-bcd2-c3730a0a584a.png

Se mere...

../../content/uploads/bce2254a-005a-4020-8d89-038f5cab5b33.PNG

Yeeeeeeeeeeeeeeees - så kom dagen hvor en mail tikkede ind fra HusCompagniet - vi har fået byggetilladelse og fået det som vi havde håbet. Der nåede at være en mindre tvivst i forbindelse med vores første valg af varmepumpe - men da denne efterfølgende er skiftet ud med et jordvarmeanlæg, var der ikke andet der gav problemer :)

Vi har derfor fået lov til at bygge et 'mindre' hus på 192 kvm og fået dispensation til en mindre taghældning end de påkrævede 35 grader - vi ender med 25,  hvilket dels er en billigere løsning og samtidig passer bedre til den type hus vi gerne vil bygge.

Så nu er næste skridt, at HusCompagniet kontakter os mhp et opstartsmøde, hvor vi skal møde vores byggeleder. Der vil også snarest blive etableret byggestrøm, og selve afsætningen af huset på grunden kommer også til at foregå snart - vi glæder os!!!

Se mere...

Infomøde

12 oktober 2016 - tilføj kommentar

Infomøde

Omkring 60 personer troppede op til info-møde hos HusCompagniet i Virum - alle kommende byg-herrer, som gerne ville klædes endnu bedre på til den kommende proces. 

Vi havde ikke tidligere været forbi Kongevejen, hvor deres Virum-kontor ligger, men det kan godt anbefales at komme i god tid, da der ikke er mange p-pladser til de mange fremmødte - vi fandt dog en plads på en af de nærliggende villa-veje, og nåede frem til mødet i tide. Der var små sandwiches og vand / sodavand og slik til at holde den værste sult væk.

HusCompagniet havde sendt to mand fra Ringsted afdelingen afsted til mødet, Thomas Haagendrup - afdelingschef  som stod for meget af den grundlæggende information, samt Lars Sørensen, teknisk chef, der  stod for de mere dybdegående informationer.

Vi kom igennem forløbet med hensyn til opmåling, udgravning, støbning af  fundament, vægge, tag, vvs, el og meget andet.

Vi fik bl.a. udleveret følgende folder, der opsummerer byggeprocessen:

 /../../content/uploads/9f86f879-ce55-4c26-9984-09b9e97b5881.JPG   /../../content/uploads/67511fda-edaa-406d-881f-6b38778bc94e.JPG

/../../content/uploads/2f13e83c-4593-4ba3-a953-5bbe55832cc1.JPG   /../../content/uploads/6af2c4f9-bffc-4141-84d3-2d8223bfd886.JPG

Der var ikke så meget nyt på mødet, men trods alt rart lige at høre nærmere til hele processen - så mødet var afgjort et besøg værd.

Se mere...

Underskrevet kontrakt!!!

Så kom dagen hvor vi fik underskrevet enterprisekontrakten med HusCompagniet, så nu er der ingen vej tilbage - vi kan 'bare' se fremad mod 26 april 2017, hvor der forhåbentlig står et sprit nyt lækkert hus.

Se mere...

Yeeeeeeeeeeeees - 25 august fik vi svar fra Køge kommnune, om at vi godt måtte købe grunden, så nu  kan vi gå rigtigt igang med projektet.

Vi fik dels svar pr. mail fra teknisk forvaltning samt brev med den underskrevne købsaftale.

Se mere...

Selvom vi endnu ikke havde hørt fra Køge Kommune om vi kunne købe grunden, så havde vi forhørt os og fået bekræftet, at der ikke var andre end os der havde budt på grunden, så HusCompagniet ville gerne gå videre i processen, velvidende at der var en teoretisk chance for at vi ikke fik den...

Til det andet møde med HusCompagniet, havde vi lavet nogle ændringer til plantegningen som vi gik igennem. Plantegning blev gennemgået og fik valgt hvikle materialer vi ønskede.

Af materialevalg besluttede vi os for følgende: /../../content/uploads/6949ce9d-9f79-49a0-b612-0f24da99df76.png
Opmuret gavl uden udhæng (vi ønsker så lidt vedligehold som overhovedet muligt)
Vinduer fra Rational i antracit
To lystunneller i gangen fra Velux
Tagsten fra IBF, Dobbelt S - Sort
Mursten fra Strøjer Tegl - Bison BS
Gipslofter og lydlofter i køkken / alrum
Massive døre fra Swedoor
Ventilationsanlæg, Nilan Comfort
Centralstøvsuger
Laminatgulve i alle rum, dog undtagen badeværelser og bryggers, hvor der lægges klinker
Gulvvarme i alle rum
Væghængte toiletter

Super møde med massevis af beslutninger :)

 

Se mere...


Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook

Log ind

Log ind med Facebook

Skriv som gæst