mgp.dk

Vi hørte rygter om at der var en antenneforening i Bjæverskov - den havde ikke tidligere været en mulighed i de leje-boliger vi bor i pt, men måske det kunne lade sig gøre i forbindelse med den nye grund? Vi tog fat i formanden for antenneforeningen og via ham fik vi et oversigtskort over Kildebjergs Agre, og kunne se at der allerede var to huse der var tilknyttet foreningen. 

Vi har fået lagt tom rør ned til grunden så vi kan komme på nemmest muligt, så nu har vi muligheden for at blive tilsluttet antenneforening, fibernet (Fibia / Waoo) og tdc (YouSee).

Vores tanker omkring tv-løsningen er følgende:

Waoo - da vi skal have fiber, ville denne løsning helt klart være den nemmeste, men vi har prøvet produktet fra Waoo og er absolut ikke imponeret. Dels skal vi have en boks pr. tv (hvilket sagtens kan løbe op i seks stk.) og derudover kan disse bokse ikke tale sammen, så et program optaget på en boks kan ikke afspilles på et andet - skidt!

YouSee - vi har YouSee nu og er generelt ok tilfredse - dog er det meget skidt at man kun kan se en HD kanal ad gangen - dvs. optager vi én HD kanal kan en anden ikke ses samtidigt. Derudover er det også en boks-løsning, så der skal en boks til hvert tv...

Antenneforening - her er det en løsning fra Stofa der stilles til rådighed. Fordelen er at signalet leveres enten via antennekabel eller netværk (hvis smart-tv ønskes). Det betyder at der ikke er behov for en boks på fx. børneværelserne, hvilket på sigt gør løsningen meget billigere. Derudover er der mulighed for at hente kanalerne ind i et media-center.

Se mere...

Mens vi venter på nøgler

Overdragelse af nøgler er på fredag - og mens vi venter, er vi så småt gået igang med næste projekt - brolægning. Vi har valgt en sort Holmegårdssten fra IBF som vi begynder at få lagt i løbet af næste uge. Vi har været meget i tvivl om hvilke sten vi ville gå efter, og startede med at gå efter en gråmix herregårdssten, men den blev for spraglet, så gik vi over til 30x60 sort flise, men den blev for dyr - så nu bliver det holmegårdsstenen.

På bankfronten er realkreditlånet hjemtaget - et 2% obligationslån til kurs 98.5 - vi er meget tilfredse :) Vi afventer banklånet, da realkreditten var vigtigst i forhold til at pengene skal ligge hos HusCompagniet fredag morgen, ellers er der ingen nøgler til os.

Vi har fået lov til at benytte soveværelset i det nye hus til opbevaring af skabe, så det gør det lidt nemmere at manøvrere i vores eksisterende hus, hvor det efterhånden er svært at få plads til andet en flyttekasser...

../../content/uploads/cf2c01e0-cbe3-4b1d-bfb5-36ee561323fb.JPG   ../../content/uploads/d39cf0f8-c964-4bfa-a7de-85cd5e264b1b.JPG

Fibia har været forbi og forlænget deres trækrør og derudover begyndte vi selv at grave trækrør ned til antenneforeningen  - vores brolægger mente dog ikke det trækrør kunne bruges, så han har nu gravet ud og lagt et andet og meget mere holdbart trækrør ned.

Ellers er det småting der mangler inden nøglerne udleveres - der mangler lidt snedkerarbejde, nedløbsrørene skal sættes fast og efter nøgleudlevering kommer Velux forbi og kigger på lystunellen.

Se mere...


Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook

Log ind

Log ind med Facebook

Skriv som gæst