mgp.dk
Fibia

14 oktober 2016 - tilføj kommentar

Fibia

Da vi vidste, at vi gerne ville have fibernet i det nye hus, havde vi taget fat i Fibia (som vi allerede i dag bruger), for at forhøre os om mulighederne for at blive tilsluttet. Vi tog fat i dem helt tilbage i august, og fik der at vide at det ikke kunne lade sig gøre (velvidene at vi kunne se et fiberskab på den anden side af vejen). Da vi så talte med vores kommende naboer og de sagde at de allerede havde fiber, så kontaktede vi Fibia igen og de lovede at vende tilbage med yderlige informationer om det var muligt. Da de efter nogle uger stadig ikke havde ringet retur, så ringede vi igen og nu kunne det pludselig godt lade sig gøre - vildt at det skal være så snørklet at købe en vare...

/../../content/uploads/dcaa74fd-7a15-4108-9366-3bfb4f6addfb.jpgNå, men i dag var der så besøg af en fra Fibia, for vi skulle sikre os at der lå tomrør fra Fibia på grunden og at der var nok til at det ville kunne graves ned i forbindelse med gravearbejdet. Vi fandt ud af at der allerede var rigeligt af rør fra både Fibia og TDC, så indtil huset står klart er der ikke mere vi skal gøre på den front.

Vi blev dog informeret om at Fibia netop har opgraderet deres produktlinie, så for en lille merpris, kan vi nu få en 300/300 Mbit forbindelse  

Se mere...

Vi hørte rygter om at der var en antenneforening i Bjæverskov - den havde ikke tidligere været en mulighed i de leje-boliger vi bor i pt, men måske det kunne lade sig gøre i forbindelse med den nye grund? Vi tog fat i formanden for antenneforeningen og via ham fik vi et oversigtskort over Kildebjergs Agre, og kunne se at der allerede var to huse der var tilknyttet foreningen. 

Vi har fået lagt tom rør ned til grunden så vi kan komme på nemmest muligt, så nu har vi muligheden for at blive tilsluttet antenneforening, fibernet (Fibia / Waoo) og tdc (YouSee).

Vores tanker omkring tv-løsningen er følgende:

Waoo - da vi skal have fiber, ville denne løsning helt klart være den nemmeste, men vi har prøvet produktet fra Waoo og er absolut ikke imponeret. Dels skal vi have en boks pr. tv (hvilket sagtens kan løbe op i seks stk.) og derudover kan disse bokse ikke tale sammen, så et program optaget på en boks kan ikke afspilles på et andet - skidt!

YouSee - vi har YouSee nu og er generelt ok tilfredse - dog er det meget skidt at man kun kan se en HD kanal ad gangen - dvs. optager vi én HD kanal kan en anden ikke ses samtidigt. Derudover er det også en boks-løsning, så der skal en boks til hvert tv...

Antenneforening - her er det en løsning fra Stofa der stilles til rådighed. Fordelen er at signalet leveres enten via antennekabel eller netværk (hvis smart-tv ønskes). Det betyder at der ikke er behov for en boks på fx. børneværelserne, hvilket på sigt gør løsningen meget billigere. Derudover er der mulighed for at hente kanalerne ind i et media-center.

Se mere...


Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook

Log ind

Log ind med Facebook

Skriv som gæst