mgp.dk

Da vi var kommet os over choket om at vi faktisk kunne finde på at købe grund i Bjæverskov, og efter at vi havde fået gennemlæst alle de kataloger vi havde fået tilsendt, samt været på besøg i diverse udstillingshuse, så gik vi igang med at skrive ønsker ned til et nyt hus, samt at prøvetegne diverse forskellige typer huse, der alle ville kunne varetage vores behov.

Vi blev hurtigt enige om, at vi havde brug for tre børneværelser, et kontor, en forældreafdeling som var adskilt fra børnene, et meget åbent køkken / alrum i forbindelse med stuen, samt et bryggers. Hvis det var muligt ville vi gerne have en køkken-ø og et depot der lå tæt på køkkenet. Et walk-in closet ville da også være rart.

Vi var meget enige om at indgangen til bryggerset skylle være meget adskilt fra hovedindgangen, da vi alt for tit har set bryggers-døren blive brugt som primær indgang, da folk ikke kan se forskel på hvilken der 'bør' bruges...

Vi var også meget sikre på at det ekstra toilet / bad, der ville være i forbindelse med forældreafdelingen, skulle kunne tilgåes uden at gæster skulle igennem soveværelset.

Loft til kip / skråloft i stue og køkken / alrum var også meget høj prioriteret - og efter besøg i et væld af udstillingshuse, fandt vi også meget hurtigt ud af at det skulle være med lyd-lofter, da der ellers ville blive alt for megen larm.
Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook

Log ind

Log ind med Facebook

Skriv som gæst