mgp.dk
Mens vi venter på nøgler

Overdragelse af nøgler er på fredag - og mens vi venter, er vi så småt gået igang med næste projekt - brolægning. Vi har valgt en sort Holmegårdssten fra IBF som vi begynder at få lagt i løbet af næste uge. Vi har været meget i tvivl om hvilke sten vi ville gå efter, og startede med at gå efter en gråmix herregårdssten, men den blev for spraglet, så gik vi over til 30x60 sort flise, men den blev for dyr - så nu bliver det holmegårdsstenen.

På bankfronten er realkreditlånet hjemtaget - et 2% obligationslån til kurs 98.5 - vi er meget tilfredse :) Vi afventer banklånet, da realkreditten var vigtigst i forhold til at pengene skal ligge hos HusCompagniet fredag morgen, ellers er der ingen nøgler til os.

Vi har fået lov til at benytte soveværelset i det nye hus til opbevaring af skabe, så det gør det lidt nemmere at manøvrere i vores eksisterende hus, hvor det efterhånden er svært at få plads til andet en flyttekasser...

../../content/uploads/cf2c01e0-cbe3-4b1d-bfb5-36ee561323fb.JPG   ../../content/uploads/d39cf0f8-c964-4bfa-a7de-85cd5e264b1b.JPG

Fibia har været forbi og forlænget deres trækrør og derudover begyndte vi selv at grave trækrør ned til antenneforeningen  - vores brolægger mente dog ikke det trækrør kunne bruges, så han har nu gravet ud og lagt et andet og meget mere holdbart trækrør ned.

Ellers er det småting der mangler inden nøglerne udleveres - der mangler lidt snedkerarbejde, nedløbsrørene skal sættes fast og efter nøgleudlevering kommer Velux forbi og kigger på lystunellen.
Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook

Log ind

Log ind med Facebook

Skriv som gæst