Om os

Tilbage i 2013 tog vi springet fra lejlighed i Søborg til rækkehus i Bjæverskov. Vi flyttede til Bjæverskov med vores nyfødte datter Mathilde og troede egentlig, at rækkehuset bare skulle være midlertidigt, indtil Mathilde skulle starte i skole. Vi valgte skiftet til Bjæverskov for at være tæt på Sebastian og Oliver, men havde ellers ingen relation til byen.

Som tiden gik blev vi dog mere og mere glade for vores nye tilværelse - vi fandt ud af at Bjæverskov havde meget af det vi er meget glade for - cross-gym, trail-løb, normalt løb og badminton, samt et social liv med mange søde mennesker. Skovboskolen hvor drengene går, er desuden en ganske fin skole, og fodboldklubben er et stort aktiv for Oliver. Den integrerede institution hvor Mathilde går er vi også blevet super glade for, så da muligheden for køb af grund små 100m fra vores nuværende bolig blev en mulighed, blev vi pludselig grundejere og fuldblods Bjæverbyboere :)

 

 • Berit Davidsen 06 February 2017 16:55

  Hej
  din hjemmeside ser helt vildt godt ud, specielt de video sekvenser man kan se.
  Jeg skal også i gang med at bygge hus i næste uge og kunne også godt tænke mig at lave en video af byggeriet.
  hvilket kamera og software har du brugt til dine optagelser.
  • Morten Gylling Pedersen 06 February 2017 17:30

   Hej Berit

   Tak for din besked :) Til at tage billeder har vi sat et kamera fra Clever Dog op i vinduet i vores nuværende soveværelse, så har vi mulighed for at tage et billede når vi har lyst til det :) Kameraet kunne dog sagtens være meget bedre og jeg havde egentlig regnet med at der var bedre opløsning, men det er svært at lave det valg om nu ;)
   Til at video-redigere og sætte alle billederne sammen bruger jeg Pinnacle Studio - super nemt at bruge og det giver også mulighed for at tilføje tekst til videoen.

   Held og lykke med dit eget hus-projekt - det er en super spændende proces!
 • Berit Davidsen 06 February 2017 18:41

  Tak for hurtigt svar. Vi skal have kamera op udendørs, så vi finder et der passer til det formål.
  Du kan se vores byggeri her http://hus2017.simplesite.com/
  Hilsen Berit
  • Morten Gylling Pedersen 06 February 2017 18:48

   Super - det ser også spændende ud - og jeg kan se at I også har valgt HusCompagniet - vi er MEGET tilfredse indtil nu :)
 • Mbmikkelsen 11 February 2017 07:54

  Hej Morten
  Mange tak for en rigtig god og informativ blog.
  Vi skal også bygge knækhus med huscompagniet. Jeg ville høre om I ville dele jeres tegning og eltegning i pdf så vi kunne få lidt inspiration?
  God dag
  Mvh Morten
  • Morten Gylling Pedersen 12 February 2017 14:10

   Hej Morten - jeg kan pt. ikke uploade pdf'er til hjemmesiden, men send mig en mail på mgp@mgp.dk, så sender jeg dem retur til dig :)

   Og velbekomme - dejligt hvis bloggen kan bruges som inspiration for andre husbyggere :)
   /morten

Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook

Log ind

Log ind med Facebook

Skriv som gæst