Hjem
Velkommen

Hvorfor lige mgp.dk 

Da jeg tilbage i 1999 fandt ud af at det der internet, det var vist noget der var kommet for at blive, så undersøgte jeg muligheden for at købe domænet mgp.dk da det var de initialer jeg altid brugte når jeg var på arbejde. Domænet var heldigvis stadig ledigt så jeg fik det bestilt og har brugt det ihærdigt lige siden.

At Danmarks Radio så i 2001 valgte at lave børnenes melodi grand prix og kalde det for MGP - tjo, det har givet en del grin med på vejen. Jeg blev i årene efter ofte kontaktet af håbefulde børn, der sendte mig sang-tekster og alle mulige spørgsmål om hvad de skulle gøre for at komme med til MGP

 

Hvorfor så lave en blog her på siden? 
Jeg ved at der efterhånden findes så mange 'gratis' programmer til at oprettet blogs med, men da jeg hellere ville ind under huden på fænomenet 'en blog' så har jeg valgt at lave min egen helt fra bunden. 

Den færdige blog vil jeg så bruge som udstillings-vindue til dels at vise en anderledes oprettet blog, samt en mulighed for mig til at vise hvad jeg kan indenfor udvikling af hjemmesider. Desuden vil der komme opslag på bloggen, hvor jeg vil skrive om nye teknologier som har noget med C# og MVC at gøre.

Så velkommen til!


Log ind

Skriv som gæst

Log ind med Facebook